Hesabınızı silin
Who Knows More? hesabınızı ve kişisel verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamada (en hızlısı)
- Who Knows More?'u açın ve giriş yapın.
- Ayarlar › Hesap'a gidin.
- Hesabımı sil'e dokunun ve onaylayın.
Uygulama olmadan
Giriş yaptığınız adresten (Apple ya da Google e-postanız) bize yazın, @kullanıcı adınızla birlikte "Hesabımı silin" deyin. Onaylayıp 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir, neler kalır
- Hemen silinir: adınız, @kullanıcı adınız, doğum tarihiniz, cinsiyetiniz, fotoğrafınız, giriş bilgileriniz, cihazlarınız, arkadaşlarınız ve ayarlarınız. Hesabı silmek, App Store veya Google Play üzerinden yapılan satın alımları iade etmez.
- Adınız olmadan kalır: oynadığınız oyunların puanları ve cevapları, böylece diğer oyuncuların sonuçları doğru kalır. Artık sizinle ilişkilendirilemezler.